Høstens ridekurs

Alle påmeldte til ridekurs har fått tildelt plass. Kun påmeldinger til guri.by@online.no gjelder.

Alle har takket ja til plassen. Det er få ledige plasser, men ingen på nybegynnernivå. Der er det lang venteliste.

Når det gjelder privatundervisning på fredager og turridning på lørdager, holder vi på å utarbeide en avtale med NTNUI. Når denne er i boks , har det klart innen uke 34, kan vi gjøre avtaler med andre interesserte.

Tidligere har det vært gode muligheter for turridning på lørdager. Turridning er dessverre undervurdert som rideopplæring. Det er svært motiverende både for hest og rytter. Balansen trenes bedre i terrenget og i bakker, enn på en ridebane. Og det er lettere å holde framdrift i hesten. Det er også en fin avkobling fra skole og kontorstol.

Vi er litt uortodokse, og sier at vi ikke driver med turisme. Med det mener vi bare at en må ha mer hesteinteresse enn en turist som ser på hesten mer som et transportmiddel. Vi setter hestevelferd høyt. Vil samtidig presisere at vi ikke ser på de som driver fjellridning o.l som dårlige hesteaktører. Både de og deres hester er mer eksperter på dette området enn vi. En må drive med det en er best på. 😉

Vi følger tiden, og holder på å utarbeide en kontrakt for rideskoleelever. Dette skal være en kvalitetssikring for kunden. Vi ønsker også kunder/ elever skal ha litt innsikt i hva det vil si å gå på ridekurs.

Les gjerne på rideskoler.no , som er et samarbeid mellom Bransjeforeningen for rideskoler, NRyF og Norsk hestesenter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: